Renovering og ombygning af hus

Tømrer med stor erfaring indenfor renovering og ombygning af hus.

Renovering og ombygning af hus i Silkeborg og omegn

Overvejer du at få foretaget en ombygning eller renovering af din bolig? Tømrerby Tømrer & Snedker står klar til at assistere dig. Vi har stor erfaring med mindre renoveringer og ombygninger for private og erhverv i Silkeborg og omegn. Der er mange fordele ved at få foretaget en renovering, det vil først og fremmest forbedre din boligs udtryk, men der er også stor sandsynlighed for, at boligen vil stige i værdi. Det er dermed en fornuftig investering, personligt og økonomisk.

Indvendig og udvendig renovering

Vi har mulighed for at varetage både indvendige samt udvendige renoveringsprojekter, hvor dine ønsker og behov bliver taget i betragtning gennem hele forløbet. Vi tilbyder blandt andet vinduesudskiftning, nye gulve, tagreparationer samt reparation af træterrasser. Har du et projekt, som du vil have vores vurdering på? Lad os tage en uforpligtende samtale.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Skal vi gøre dine drømme til virkelighed? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med renovering eller ombygning af dit hus, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 28 30 92 32, mail til ttssilkeborg@hotmail.com eller vores kontaktformular.