Tilbygning i Silkeborg

Professionelt tømrerfirma med speciale indenfor tilbygninger.

Udvid din bolig med en ny tilbygning

Skal du have lavet en ny tilbygning? Hos Tømrerby Tømrer & Snedker fra Ry nær Silkeborg, tilbyder vi udvidelse af din bolig, herunder udestuer, overdækkede terrasser og tilbygning i Silkeborg og omegn. Vi servicerer private og erhverv, og du kan være sikker på, at kvaliteten, prisen og servicen er i fokus, når vi står for projektet. Vi sørger for at rådgive dig i forbindelse med størrelse, placering og materialer, så du får en tilbygning, som du kan have glæde af i mange år.

Tømrerfirma med specialviden indenfor tilbygninger

Der er flere forskellige byggetilladelser, som man skal have og være opmærksom på, når man skal opføre en tilbygning. Det sker dog, at folk ikke får den rette rådgivning, inden projektet påbegyndes. Ved at benytte kompetente fagfolk som sørger for en grundig rådgivning og planlægning, kan du undgå at stå i denne situation. Vores tømrer har den rette specialviden, og du er dermed i sikre hænder hos Tømrerby Tømrer & Snedker.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål i forbindelse med vores tilbygning i Silkeborg, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 30 92 32, sende en mail til kontakt@tts-silkeborg.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.