Døre og vinduer i Silkeborg

Tømrer til udskiftning og montering af alle typer vinduer og døre.

Udskiftning & montering af døre og vinduer i Silkeborg

Er din varmeregning for høj? Det er mange faktorer, der kan ligge til grund for en forhøjet varmeregning – blandt andet utætte vinduer og døre. Hos Tømrerby Tømrer & Snedker tilbyder vi udskiftning og montering af vinduer og døre i Silkeborg. Vi har stor erfaring indenfor området og kan dermed vejlede dig i forbindelse med valg af vindues- og dørparti.

Vores erfaring sikre dig samtidigt, hurtig montering eller udskiftning af døre og vinduer, samt et elegant resultat med flot finish. Hos os er du altid sikret et flot og professionelt resultat som lever op til gælende standarter på området. 

Effektiv energioptimering

Vidste du at op til 30% af varmetab sker gennem vinduer og døre? Det er derfor, det er så væsentligt, at vinduer og døre bliver monteret korrekt, og at man tager hånd om problemet, når det opstår. Ved at få foretaget en udskiftning kan du nedbringe din varmeregning, og i samme moment gør du noget godt for klimaet.

Bidrager til boligens værdi

Udskiftning af døre og vinduer til mere energieffektive og æstetisk tiltalende muligheder kan øge boligens værdi betydeligt, samtidig med at den forbedrer komforten og reducerer energiomkostningerne. Vi vejleder gerne i forbindelse med valg af energi optimerede døre og vinduer i Silkeborg og omegn.

Få mere information om montering af døre og vinduer

Er dine vinduer utætte? Leder du efter en virksomhed, som kan hjælpe dig med udskiftning og montering af døre og vinduer i Silkeborg? Eller har du spørgsmål i forbindelse med vores service? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til ttssilkeborg@hotmail.com, ringe på telefon 28 30 92 32 eller udfylde vores kontaktformular. Så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt.