Træterrasser i Silkeborg

Tømrerfirma til renovering og anlægning af træterrasser.

Renovering og anlægning af træterrasser i Silkeborg og omegn

Trænger din terrasse til en kærlig hånd? Hos Tømrerby Tømrer & Snedker tilbyder vi renovering og anlægning af træterrasser i Silkeborg og omegn. Vi sørger for, at du får en kompetent sparringspartner gennem hele forløbet, så du aldrig står alene med dine idéer og eventuelle bekymringer. Det er kun de bedste materialer, som bliver anvendt i byggeprocessen, så du kan have glæde af din træterrasse i mange år.

Anlægning af ny træterrasse

Hvis du skal blive tilfreds med din nye træterrasse, er det vigtigt, at dine ønsker og behov bliver hørt. Vi sørger for at gennemgå de væsentligste overvejelser med dig, inden vi påbegynder projektet, så det endelige resultat bliver, som du har forestillet dig. Dette omhandler blandt andet den ønskede placering, størrelse og design samt valg af materialer. Vi tilbyder også være service i forbindelse med tilbygninger.

Renovering af træterrasser

Skal du blot have renoveret din nuværende terrasse? Hos Tømrerby Tømrer & Snedker giver vi din terrasse sit charmerende udtryk tilbage. Vi tilbyder alle former for reparation og behandling af træterrasser, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis vi skal undersøge, hvad vi kan gøre for dig.

Vores erfaring sikrer dig kvalitet

Vi har mange års erfaring inden for arbejdet med anlæg og renovering af træterrasser i Silkeborg og omegn. Med os kommer du godt i mål med din terrasse, så den har den rigtige hældning, er sikret mod fugt og lever op til gældende standarder. Vi slipper dig heller ikke før du har fået en grundig indføring i vedligeholdelse, så du kan passe godt på din træterrasse.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Har du spørgsmål i forbindelse med renovering og anlægning af træterrasser i Silkeborg eller omegn, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til ttssilkeborg@hotmail.com, ringe på telefon 28 30 92 32 eller udfylde vores kontaktformular.